Fransförlängning

Fransförlängning - Vad ska jag välja?

För att underlätta valet i fransförlängningen har jag valt att skriva här skillnaden i de olika metoderna.

*Singelfransar: Singelfransar kallas även klassiska fransar och är den första moderna fransförlängningstekniken. Resultatet liknar det du får med mascara då fransarna blir tjockare. Mina singelfransar är mellan 0,15-0,20 mm breda och jag fäster en singelfrans på en av dina egna fransar. Singelfransarna är beroende av dina naturliga fransar när det kommer till längd och fyllighet.


*Volymfransar: Volymfransarna är tunnare än singelfransarna. Jag använder volymfransar på 0,07mm i tjocklek. Dessa läggs i knippen med 2-5 i varje som sedan fästs på en av dina egna fransar. Volymfransarna ger ett mer fjäderlikt och fluffigt resultat. Fransarna är lättare och blir därför mer skonsamma mot dina egna ögonfransar. Volymfransarna går att variera mer om du i dig själv har glesa eller korta fransar.


*Flat lashes/Black Dimond: Flat-lashes görs med samma metod som singelfransar. Du fäster dem en och en. Skillnaden är att de har platt botten istället för cylinderformad som singelfransen. Resultatet blir mer intensivt och ger illusionen av fylligare fransar.


*Mix: Här får vi både det tjocka och svarta från singelfransarna blandat med det mjuka fluffiga från volymfransarna. Resultatet blir lite mer busigt och osymmetriskt vilket även ger en naturlig look.